VLAK_blauw.gif
VLAK_blauw.gif

Intro spreker en dagvoorzitter


Spreker en dagvoorzitter

SCROLL DOWN

Intro spreker en dagvoorzitter


Spreker en dagvoorzitter

 

Op zoek naar impact --> Frank als spreker

Je hoort altijd dat een beeld meer zegt dan 1000 woorden. Dan is het wel heel belangrijk dat je voor je presentatie de juiste beelden vindt. In zijn interactieve key note “Dit is mijn beeld” neemt Frank het publiek mee van een wereld vol woorden naar één beeld wat staat.

Op zoek naar structuur --> Frank als dagvoorzitter

Als dagvoorzitter is Frank de vriend van elk publiek, maar ook de man die de vragen stelt die op het puntje van ieders tong liggen en net niet gesteld worden. Door zijn ervaring met improviseren is Frank uitstekend in staat om aan te voelen en te benoemen wat er speelt en leeft in een zaal. Daarnaast bereidt hij zich altijd gedegen voor zodat hij ook op inhoud en structuur van de dag bij kan sturen als dat nodig is.

Een professionele dagvoorzitter neemt een hoop zorgen uit handen en kan als buitenstaander vaak zaken wel benoemen waar een organisatie moeite mee heeft of blind voor is geworden.

Op zoek naar iets korters --> Frank als energizer

Als je Frank een evenement laat openen of afsluiten zit dat in elk geval goed. In een korte sessie van een kwartier tot maximaal een half uur zet Frank een hele groep even mentaal in beweging (en ook een beetje fysiek). Een korte powerboost waar indien gewenst ook een stukje inhoud naar voren kan komen. Frank heeft verschillende werkvormen voor groepen van 10 tot heel veel deelnemers.

Boek Frank voor het te laat is

Vul hieronder je gegevens in als je Frank wilt laten opdraven als spreker of dagvoorzitter. Je zult er geen spijt van krijgen. Frank neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om te kijken hoe het zo goed mogelijk kan worden voorbereid.

Wanneer is je event?
Wanneer is je event?
Je aanvraag is geheel vrijblijvend, maar dan kan ik wel alvast checken of mijn agenda het toelaat.